Forex Trading SystemsAgent

Ajutor

Moderators: heaven, brigimerci

Ajutor

Postby BlueT on Thu Feb 04, 2010 5:09 pm

Salut!am si eu o fetita de 3 luni si 2 saptamani iar in seara asta am observat la ea o diferenta intre pupilele ochilor... la ochiul stanga pupipala era neagra si mare cum ar trebui sa fie la lumina iar a ochiul drept in loc de pupila avea un punct negru subtire cat un varf de ac!!am incercat sa o duc la veterinar dar peste tot era inchis iar cei la farmacie nu stiu ce sa imi zica sau ce tratament pana maine dimineata sa imi recomande...!!a rog frumos care a mai trecut prin asa cea sa imi spune si mie cam ce ar trebui sa fac ptr ca imi este frica de ce ar putea avea si ce sar putea intampla pana maine dimineata!!imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie
BlueT
Baby

Re: Ajutor

Postby brigimerci on Thu Feb 04, 2010 5:42 pm

Salut.
Nu am mai patit asa ceva. Nu are scurgeri la ochisor? Nu se scarpina acolo? Daca nu vezi nimic suspect, ajunge daca maine dimineata la prima ora mergeti la veterinar. Din ce oras esti?
brigimerci
Junior

Postby BlueT on Thu Feb 04, 2010 5:49 pm

nu are nicio scurgere, nu se carpina, practic nu vad nimic schimbat la ea decat diferenta dintre pupile..e jucausa ca de obicei nu ii s-a schimbat cu nimic comportamentul!!! sunt din buzau
BlueT
Baby

Postby brigimerci on Thu Feb 04, 2010 5:52 pm

Cel mai bine e sa o vada un veterinar. Sa ne spui maine dupa ce ai revenit cu ea, ce s-a intamplat.
brigimerci
Junior

Postby eleanor on Thu Feb 04, 2010 7:19 pm

BlueT wrote:Salut!am si eu o fetita de 3 luni si 2 saptamani iar in seara asta am observat la ea o diferenta intre pupilele ochilor... la ochiul stanga pupipala era neagra si mare cum ar trebui sa fie la lumina iar a ochiul drept in loc de pupila avea un punct negru subtire cat un varf de ac!

si maya a patit asta cand era mica. pupila era practic blocata la unul din ochi, iar la celalalt era normala. dar in jumatate de ora si-a revenit de la sine. am fost a doua zi cu ea la veterinar insa nu a mai avut ce sa vada. tin minte ca am testat atunci cu o lanterna sa vad daca reactioneaza pupila la lumina si miscarea de dilatatie exista, insa era mica cat pupila. din fericire de atunci nu ni s-a mai intamplat, dar nici pana acum nu am descoperit ce putea fi. veterinarul a zis ca e posibil sa fi fost ori de la un curent, ori o sensibilitate...
eleanor
Baby

Postby marysolange on Fri Feb 05, 2010 6:59 am

Sasha a mea cand am luat-o ava ambii ochi alabastru deschis , apoi s-a intamplat ca la tine BlueT , si i s-a schimbat culoarea ochiului respectiv a doua zii, si asa a ramas .
marysolange
Baby

Postby brigimerci on Fri Feb 05, 2010 8:35 pm

Noutati?
brigimerci
Junior

Postby BlueT on Sun Feb 21, 2010 12:10 am

Salut!in primul rand imi cer scuze pentru intalziere dar am avut niste probleme cu reteaua de internet!!am mers a 2 a si a 3 a zi la vet dar ca si in cazul lu eleanor pupila si-a revenit,iar vet-ul mi-a spus ca nu imi poate da nici un diagnostic ptr ca ea nu prezinta nici o urma de boala a ochiilor si probabil ca i-a ramas pupila blocata datorita unei lovitura in timp ce se juca, ptr ca este ffff jucausa!!!
BlueT
Baby

Postby Chester on Thu Mar 04, 2010 11:56 am

imi puteti spune de ce i s-a lasat urechea dreapta cainelui?
cea stanga e perfect ridicata dar cea dreapta nu se ridica mai deloc
Chester
Baby

Postby brigimerci on Thu Mar 04, 2010 4:35 pm

Am vazut ca are aprox 2 luni acum, asa e?
In primul rand uita-te daca nu are vreo capusa sau ceva, poate a muscat-o ceva.
brigimerci
Junior

Next

Return to Sanatate