Forex Trading SystemsAgent

calatoria cu masina

Moderators: heaven, brigimerci

calatoria cu masina

Postby oanak on Wed Jun 17, 2009 8:18 pm

Buna!
Am o mica problema ...poate ma puteti ajuta cu niste sfaturi.
Am un maimutoi :lol: de 5 luni care nu se poate obisnui cu mersul cu masina. Saliveaza abundent si cateodata mai vomita. I-am lasat geamul jos sa stea cu capusorul afara dar nici asta nu-i place. Am fost la veterinar si mi-a recomandat sa-i dau niste calmate...dar calatorim saptamanal cu masina si nu as vrea sa-l indop de fiecare data cu pastile. Am incercat sa-l ademenesc cu niste bucatele de carnita, dar parca nici nu le vede/miroase cand se urca pe bancheta. :cry:
Astept sfaturi...

Multumesc anticipat! ;)
oanak
Baby

Re: calatoria cu masina

Postby brigimerci on Thu Jun 18, 2009 7:51 am

Din pacate exista caini care nu suporta mersul cu masina, si nici nu trebuie chinuiti cu asta, parerea mea. Ar trebui sa gasiti o solutie impreuna, voi in familie, eventual daca un membru al familiei ramane acasa, sa ramana catelul cu acesta. Nu e bine intr-adevar sa ii dai tot timpul calmante.
Puteti incerca prin a-l obisnui incet incet cu drumuri mai scurte de 10-15 minute, sa-l linistiti, si sa nu ii dai mancare inainte de mersul cu masina cu o zi macar sa nu vomite. In masina in niciun caz sa nu ii dai de mancare pentru ca il poate agita si mai mult si din nou riscul de a vomita.
brigimerci
Junior

Postby shasta on Tue Jun 30, 2009 12:54 pm

exact aceeasi problema o am si eu cu maya mea;de cand o am(de la 2luni,acum are 1an jumate) nici acum nu s-a obisnuit cu masina,vomita de fiecare data,e speriata,sta crispata etc.si noua ne-a zis doctorul sa o ducem des la plimbari scurte,sa nu ii dam mancare inainte de drum,dar degeaba,pur si simplu nu ii place cu masina!pe cat posibil nici nu o mai chinui.
shasta
Baby

Postby oanak on Fri Jul 10, 2009 2:19 pm

:( Nu vomita chiar de fiecare data dar saliveaza abundent si se vede ca nu-i place. Incercam sa-i reducem din stres cat putem de mult.
Multumesc pentru sfaturi si va doresc o vara frumoasa!
oanak
Baby

Postby Ygor on Fri Jul 24, 2009 11:40 pm

Buna,
Eu mi-am invatat cainele ,dupa cum spunea si brigimerci,cu drumuri scurte de maxim 15 minute,dar pentru ca era destul de mic il tineam cu mine in fata la inceput.Daca il tii pe bancheta din spate poate ar trebui sa-l iei in fata cateva drumuri si numai dimineata si seara daca e vara.
Ygor
Baby

Postby marysolange on Mon Feb 01, 2010 9:44 am

Al meu n-are nici un stres in masina . Eu am mers 5-6 ore cu el cu masina cand l-am luat si s-a descurcat perfect . Si acuma cand mergem la veterinar se joaca in masina , si nu da semne ca i-ar fii rau.
marysolange
Baby

Return to Sanatate