SunBlind wrote:Imi cer scuze ca sunt putin off-topic dar as avea o intrebare. Intentionez sa`mi cumpar si eu un husky

...stau la apartament si am citit in nenumarate randuri faptul ca au un instinct de vanator si tb socializati de mici cu eventualele animale de casa. Credeti ca as reushi sa fac asta daca am deja o broasca testoasa?

Imi pare rau dar abia acum vad mesajul tau! Ser sa iti fie de folos raspunsul:
Husky se acomodeaza foarte bine la apartament daca este plimbat destul si i se da atentia necesara, nu sunt doar niste catei de plus pe care ii iei din colt cand ai chef de ei.
Este adevarat, au un instinct de vanator foarte mare si inca de mic trebuie socializati cu orice, dar aceasta nu se refera doar la Husky, orice caine trebuie obisnuit de mic cu diverse zgomote, animale, oameni, etc
Sigur ai reusi, sunt sigura ca nu i-ar face niciun rau broscutei tale.
Oricand poti sa ne intrebi iar noi iti raspundem cu cea mai mare placere
Un semnal de alarma: Ai mare grija de unde cumperi catelul, nu este indicat sa iei de la oricine da anunt in ziare, pe net, deoarece majoritatea acestora nu da carte de origine (pedigree) la catei, asa ca nu prea ai de unde sa sti daca e de rasa pura sau nu, iar parerea mea e ca daca iti doresti ceva intr-adevar, dai bani pe ce iti doresti si nu pe o copie.