Forex Trading SystemsAgent

Zi de zi cu Husky

Aici este locul unde puteti discuta despre Husky cu cei care au un Husky sau vor un Husky

Moderators: heaven, brigimerci

Zi de zi cu Husky

Postby teesha on Fri Jul 31, 2009 10:51 am

Haideti sa povestim nazbatiile sau lucrurile dragutze pe care le fac blanosii nostri. E un bun prilej de a nu le uita vreodata si de a le impartasi si celorlalti :)

Incep eu cu ceva "de inima" facut de Bruce aseara care m-a facut sa adorm zambind : Bruce doarme cu noi in dormitor si aseara sting lumina si ma asez in pat cu o mana pe marginea patului, cu palma in sus. Bruce a venit, s-a uitat la mine, mi-a dat un varf de limbutza, usor, incet si scurt pe varful nasului ( asa ii pup si eu, pe varful nasului ) apoi s-a asezat la capul patului la mine, si-a pus capsorul pe palma mea, a oftat si a adormit. a fost atat de dulce
:)
teesha
Baby

Re: Zi de zi cu Husky

Postby Ygor on Tue Aug 04, 2009 4:43 pm

O poveste haioasa cu Igor.Intr-o noapte il aud pe Igor latrand in curte(nu latra decat la pisici sau alte animale mici).Prin bezana am observat ca el practic dansa in jurul unui ghemotoc negru si m-am dus sa iau o lanterna sa vad ce e.Era un airici in jurul caruia Igor sapase sant, la propiu si saracu' nu avea unde sa fuga si se ghemuise si maraia ca un caine.Eu si prietenul meu am vrut sa salvam ariciul si am luat o galeata sa-l acoperim cu ea.Vazand ca vrem sa-i luam prietenul Igor a luat ariciul in gura.Noroc ca nu a reusit sa-l cuprinda bine si sa fuga cu el:)).Igor e bine si nu a patit nimic ,la fel si ariciul care cred ca e acum acasa.
Ygor
Baby

Postby SunBlind on Sun Aug 23, 2009 8:49 am

Imi cer scuze ca sunt putin off-topic dar as avea o intrebare. Intentionez sa`mi cumpar si eu un husky :oops: ...stau la apartament si am citit in nenumarate randuri faptul ca au un instinct de vanator si tb socializati de mici cu eventualele animale de casa. Credeti ca as reushi sa fac asta daca am deja o broasca testoasa? :roll:
SunBlind
Baby

Postby brigimerci on Tue Mar 02, 2010 7:20 pm

SunBlind wrote:Imi cer scuze ca sunt putin off-topic dar as avea o intrebare. Intentionez sa`mi cumpar si eu un husky :oops: ...stau la apartament si am citit in nenumarate randuri faptul ca au un instinct de vanator si tb socializati de mici cu eventualele animale de casa. Credeti ca as reushi sa fac asta daca am deja o broasca testoasa? :roll:

Imi pare rau dar abia acum vad mesajul tau! Ser sa iti fie de folos raspunsul:
Husky se acomodeaza foarte bine la apartament daca este plimbat destul si i se da atentia necesara, nu sunt doar niste catei de plus pe care ii iei din colt cand ai chef de ei.
Este adevarat, au un instinct de vanator foarte mare si inca de mic trebuie socializati cu orice, dar aceasta nu se refera doar la Husky, orice caine trebuie obisnuit de mic cu diverse zgomote, animale, oameni, etc
Sigur ai reusi, sunt sigura ca nu i-ar face niciun rau broscutei tale.
Oricand poti sa ne intrebi iar noi iti raspundem cu cea mai mare placere
Un semnal de alarma: Ai mare grija de unde cumperi catelul, nu este indicat sa iei de la oricine da anunt in ziare, pe net, deoarece majoritatea acestora nu da carte de origine (pedigree) la catei, asa ca nu prea ai de unde sa sti daca e de rasa pura sau nu, iar parerea mea e ca daca iti doresti ceva intr-adevar, dai bani pe ce iti doresti si nu pe o copie.
brigimerci
Junior

Return to Prietenul meu Husky