Forex Trading SystemsAgent

Este sau nu este Husky

Aici este locul unde puteti discuta despre Husky cu cei care au un Husky sau vor un Husky

Moderators: heaven, brigimerci

Este sau nu este Husky

Postby flonone on Wed Oct 14, 2009 5:19 pm

Buna de curand sunt stapanul unei frumoase cateluse, "husky" dar despre care multi "cunoscatori" spun ca nu ar fi husky, vreau sa va cer si voua parerea. Cainele a fost cumparat de la cineva din sibiu, care spune ca e husky pur. Vreau sa ma ajutati si voi.
Argumentele asa zisor cunoscatori care spun ca nu e husky e ca are o pata mare alba pe gat, iar daca ar fi husky nu ar aveao, Argumentele celor care spun ca e husky sunt ca ar avea ochii albastrii ca ar avea fizionomia unui husky, si ca se comporrta ca un husky (urlat, ros, sapat si toate prostiile care le fac)
Cainele are 2 saptamani , asa ca va rog uitativa la poze si dativa si voi cu parerea mersi.
Attachments
1.JPG
Aici se poate observa pata care este marul discordiei, si care se intinde de pe gat pana pe labuta
1.JPG (221.82 KiB) Viewed 519 times
Imagine0191.jpg
Imagine0191.jpg (223.9 KiB) Viewed 519 times
Imagine0183.jpg
Imagine0183.jpg (236.53 KiB) Viewed 519 times
flonone
Baby

Re: Este sau nu este Husky

Postby clreny on Wed Oct 21, 2009 9:29 am

Salut,
Parerea mea este ca din moment ce ti l-ai dorit si il iubesti chiar nu ar trebui sa conteze.
Finalul: mai bine husky in inima ta decat in opinia altora.
clreny
Baby

Postby Bianca on Wed Oct 21, 2009 3:28 pm

flonone wrote:Buna de curand sunt stapanul unei frumoase cateluse, "husky" dar despre care multi "cunoscatori" spun ca nu ar fi husky, vreau sa va cer si voua parerea. Cainele a fost cumparat de la cineva din sibiu, care spune ca e husky pur. Vreau sa ma ajutati si voi.
Argumentele asa zisor cunoscatori care spun ca nu e husky e ca are o pata mare alba pe gat, iar daca ar fi husky nu ar aveao, Argumentele celor care spun ca e husky sunt ca ar avea ochii albastrii ca ar avea fizionomia unui husky, si ca se comporrta ca un husky (urlat, ros, sapat si toate prostiile care le fac)
Cainele are 2 saptamani , asa ca va rog uitativa la poze si dativa si voi cu parerea mersi.

Este un Husky.
:!:Husky nu este numai acel caine negru/alb cu ochii abastrii :!: .Ei pot avea diferite combinatii atat de culoare cat si de marcaje.Teoretic trebuia sa citesti cat mai mult despre aceasta rasa inainte sa il ei.Daca a aparut pe neasteptate atunci ar fi bine sa te informezi in legatura cu rasa sa stii la ce te astepti.Mult succes cu catelul!Mai asteptam vesti si poze! ;)
Bianca
Baby

Postby Issa on Fri Dec 18, 2009 2:34 pm

Buna! Si eu sunt de parere ca e husky. Ei au mai multe trasaturi caracteristice. Daca are ochii albastri, urla, e activ, blana deasa, etc etc e clar husky.
Oricum, e un caie frumos, frumos :)
Issa
Baby

Postby shasta on Fri Dec 18, 2009 2:56 pm

si eu sunt de parere ca e hasky,si maya mea e gri cu ochi albastri.iti doresc sa ai noroc la el si sa va iubiti mult!
shasta
Baby

Postby flonone on Sun Dec 27, 2009 8:58 pm

multumesc tuturor celor care miau raspuns, intre timp maya creste si invata multe , si eu pot sa spun ca am invatat multe lucruri, si mai am de invatat destul de multe lucruri si sper sa le invat alaturi de voi, sarbatori fericite tuturor si un an nou fericit!!!!!!!!!!
flonone
Baby

Postby flonone on Wed Dec 30, 2009 1:17 am

Rog moderatorul sa steraga topicul, am gasit raspunsul la aceasta intrebare, multumesc mult
flonone
Baby

Postby teesha on Mon Jan 04, 2010 12:33 pm

flonone, nu este necesar sa fie sters topicul. este foarte posibil sa mai aiba si altcineva aceiasi dilema privind cainele lui.

ma bucur ca inveti multe impreuna cu prietenul tau cu blanita :) si sper sa ne impartasesti si noua din momentele voastre frumoase
teesha
Baby

Postby marysolange on Sat Jan 30, 2010 7:58 am

flonone : Mie mi se pare husky all the way . (dar cum nu-s cine stie ce cunoscatoare ;;) )
Sa-ti traiasca si vreau sa spun ca e superb cainele.
marysolange
Baby

Return to Prietenul meu Husky