Forex Trading SystemsAgent

Sa ne prezentam!

Aici este locul unde puteti discuta despre Husky cu cei care au un Husky sau vor un Husky

Moderators: heaven, brigimerci

Re: Sa ne prezentam!

Postby Rolly on Tue Jan 19, 2010 8:02 pm

Se vede ce minte ai...cel mai slab? Glumesti nu? Sau tu te aflii tot in lumea animalelor...acolo asa o fi, dar noi in lumea oamenilor avem rationament, moralitate. Si bunul simt din cei 7 ani de acasa dicteaza ca atunci cand cineva se tot cearta, chiar daca ai dreptate, fiind mai inteligent, il lasi in prostia lui. Si nu, nu am zis ca e cineva de-aici prost, dar lipsit de bun simt se poate. Tu doar o dai, o intorci cum iti convine tie, dar nu ai pic de rationament sau moralitate in ceea ce spui. Atunci cum te deosebesti tu de prietenii nostrii? Sau i-ai inteles si i-ai studiat asa de bine incat ai ajuns unul dintre ei...

Pacat? Pacat ar fi in momentul in care as avea de invatat ceva. Sau rectific - in momentul in care cineva ar dori sa-si impartaseasca vastele cunostinte si experienta - care da, va cred ca exista. Si eu as fi irational daca as spune ca nu sunteti mai experimentati ca mine sau ca ati avea cunostinte mai multe. Si asta a fost ipoteza primului post. Doar ca atunci cand ai asa multe "puteri" dam in alt cliseu care spune ca impreuna cu acestea vin si mari responsabilitati. Si mi se pare logic. Omul de cand se stie invata pentru el ca sa poata sa predea mai departe. Asta nu inseamna ca daca stiti, sa va luati aere sau talente.

Eu nu sunt genul de om care sa renunte repede, si v-am zis, cand ne putem intelege omeneste si nu ca intre caini putem discuta, si va pot asculta cu mare placere sfaturile. Si sa fim seriosi, prea ridicati in slavi aceste animale. Sunt ele speciale fata de restul - si sincer iubesc cainii si mai ales husky, dar cum si voi ati avut parerile voastre si eu le am pe ale mele: pentru a putea respecta si aprecia un caine, intai trebuie sa te respecti si sa te apreciezi pe tine. Si respect inseamna in primul rand bun simt. Si apoi putem vorbi si de husky ca un companion, caci asta este, nu ca un stapan sau o statuie care sta sa cada, caci dupa cum stiti nu sunt asa de fragili pe cum sustineti voi.

Daca ati inteles ceva e bine, daca nu, acesta este ultimul meu post. Chiar nu are rost sa ma cert cu cineva care nu e pe aceeasi lungime de unda cu mine. Apropo de cel mai slab..." Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" ;)
Rolly
Baby

Postby brigimerci on Tue Jan 19, 2010 8:30 pm

Acuma sincer, ne crezi in halu asta de tampiti sa nu intelegem postul tau? Esti cu nasul cam pe sus, nu crezi?
brigimerci
Junior

Postby marysolange on Sat Jan 30, 2010 8:25 am

Hey ! Eu sunt Maria si am un pui de 2 luni jumate . Este foarte energica dar si foarte rea , cel putin nu-i plac strainii iar pe mine , ma musca foarte tare cateodata . Dar in fine o iubesc . Are un ochi albastru deschis si unul nu stiu exact , il are colorat pe stari , cand e suparata , nervoasa etc in are negru , cand e foarte fericita il are albastru deschis , si in cea mai mare parte in are caprui jumate si cealalta parte albastra .
Image

Aici am scoso pentru prima oara in gradina unei prietene ( unde nici un alt animal n-are cum sa intre ) , cu lesa am obisnuita prin casa cateva minute pe zii .
Image

Image
marysolange
Baby

Postby brigimerci on Sat Jan 30, 2010 3:52 pm

Bine ai venit Maria! Simpatic catelus ai :-)
Combinatia de culori a ochilor se numeste 'parti-color' http://www.huskycolors.com/eye.html
brigimerci
Junior

Postby marysolange on Sat Jan 30, 2010 5:24 pm

Mersi brigi :D , si pentru infoarmatie , nu stiam :) . In fine imi plac la nebunie ochii ei , i-as scoate cu mare drag si mi-as pune mie :X . ( glumesc )
marysolange
Baby

Postby Chester on Sun Feb 07, 2010 1:29 pm

salutare sunt nou pe aici :D
ea este Lessy si are 2 luni

Image
Chester
Baby

Postby marysolange on Tue Feb 09, 2010 5:55 pm

Frumos tare catelusul tau :)
Cat are ?
marysolange
Baby

Postby Alex92 on Wed Feb 10, 2010 3:05 pm

Salut , sunt Alex si va prezint pe Maya si Zeno
Attachments
adDaa`h !! 024.jpg
adDaa`h !! 024.jpg (97.57 KiB) Viewed 209 times
adDaa`h !! 035.jpg
adDaa`h !! 035.jpg (104.31 KiB) Viewed 209 times
adDaa`h !! 032.jpg
adDaa`h !! 032.jpg (104.95 KiB) Viewed 209 times
Alex92
Baby

Postby shasta on Wed Mar 03, 2010 6:20 pm

buna seara!eu si maya mea va salutam pe cei noi veniti,sunt foarte frumosi toti si va dorim sa va traiasca si sa creasca mari si sanatosi!
shasta
Baby

Postby brigimerci on Wed Mar 03, 2010 7:14 pm

Bine ati venit!
Alex, ce caini sunt parintii cateilor tai? Arata tare ciudat, parca unul e metis de pechinez si celalalt metis de pudel. Sper ca nu ti-a cerut cineva bani pe ei :shock:
brigimerci
Junior

PreviousNext

Return to Prietenul meu Husky