Pacat? Pacat ar fi in momentul in care as avea de invatat ceva. Sau rectific - in momentul in care cineva ar dori sa-si impartaseasca vastele cunostinte si experienta - care da, va cred ca exista. Si eu as fi irational daca as spune ca nu sunteti mai experimentati ca mine sau ca ati avea cunostinte mai multe. Si asta a fost ipoteza primului post. Doar ca atunci cand ai asa multe "puteri" dam in alt cliseu care spune ca impreuna cu acestea vin si mari responsabilitati. Si mi se pare logic. Omul de cand se stie invata pentru el ca sa poata sa predea mai departe. Asta nu inseamna ca daca stiti, sa va luati aere sau talente.
Eu nu sunt genul de om care sa renunte repede, si v-am zis, cand ne putem intelege omeneste si nu ca intre caini putem discuta, si va pot asculta cu mare placere sfaturile. Si sa fim seriosi, prea ridicati in slavi aceste animale. Sunt ele speciale fata de restul - si sincer iubesc cainii si mai ales husky, dar cum si voi ati avut parerile voastre si eu le am pe ale mele: pentru a putea respecta si aprecia un caine, intai trebuie sa te respecti si sa te apreciezi pe tine. Si respect inseamna in primul rand bun simt. Si apoi putem vorbi si de husky ca un companion, caci asta este, nu ca un stapan sau o statuie care sta sa cada, caci dupa cum stiti nu sunt asa de fragili pe cum sustineti voi.
Daca ati inteles ceva e bine, daca nu, acesta este ultimul meu post. Chiar nu are rost sa ma cert cu cineva care nu e pe aceeasi lungime de unda cu mine. Apropo de cel mai slab..." Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal"