Forex Trading SystemsAgent

Ingrjirea blanei

Moderators: heaven, brigimerci

Ingrjirea blanei

Postby BlueT on Sun Feb 21, 2010 12:17 am

Salut...am si eu o problema cu care cred ca majoritatea detintorilor de catelusi ne conruntam!!eu imi scot fetita destul de des afara,cam in jur 4-7 ori!!si din cz aceasta nu o pot spala de fiecare care data cand ma intorc cu ea in casa ptr ca imi este frica sa nu raceasca...o sterg cat pot de bine si seara dupa ultima plimbare o spal cat de cat pe picioruse si burta! dar am observat( in fotografii) ca in unele locuri blana incepe sa capete o nuanta de galben...ce ii pot face in aceast caz...exista vreo pudra,vreo solutie ceva pe la pet shopuri ptr asa ceva?
BlueT
Baby

Re: Ingrjirea blanei

Postby brigimerci on Tue Feb 23, 2010 2:41 pm

Este de ajuns sa o speli cu o carpa uda (si noi asa facem daca e noroi afara).
Nu se face neaparat galben mai ales daca sta in apartament. Acel galben e doar murdarie, iese la spalare iar pudra nu are rost sa folosesti (parerea mea) doar daca intentionezi sa participi la expozitii.
brigimerci
Junior

Postby BlueT on Wed Feb 24, 2010 10:59 pm

Multumec pentru raspuns!!Nu cred ca o pot inscrie la concursuri deoarece omul de la care am cumparat-o nu mi-a dat pedigree ptr ca nu a avut mama ei...avea doar tatal!si din cate imi explica omul fusese campion la sanie...cu toate ca nu pot baga mana in foc ca acele diplome erau originale sau ca erau de vreun concurs maret!!!multumesc inca odata
BlueT
Baby

Postby BlueT on Wed Apr 14, 2010 9:58 pm

salut redeschid iar topicul...as dori si eu niste sfaturi referitoare la ce model de perie ar fi mai buna ptr perioada in care naparleste...ptr am avut 2 dar nici una nu ma multimit!!eventual daca puteti posta un link de la un magazin virtual!!Mc anticipat
BlueT
Baby

Return to Intretinerea unui Husky